06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Világítás

A konyhában az elsődleges fényforrás a természetes napfény, amelynél nincs jobb. Felhős napokon, téli estéken és kora reggel bizony szükség van kiegészítő világításra.
A konyhabútor tervezés egyik fontos része a különböző világítások megtervezése is. A konyhai munkálatok közben rendkívül fontos a helyi világítás, ugyanis a mennyezeti fényforrásokat leárnyékolhatják a felső konyhabútor elemek és természetesen mi magunk is a konyhapultnál állva. A legjobb megvilágítást a konyhai előkészítési, főzési munkálatok igénylik, melyhez remekül alkalmazhatók a felső szekrények vagy a nyitott polcok aljába szerelhető világítótestek. Mi elsősorban a melegfényű ledvilágítást ajánljuk, melyet a bútorlapba süllyesztett alumínium profilba helyezünk el. Az alumínium profil az optimális hőelvezetés mellett, óvja a ledvilágítást a konyhában előforduló zsíros, olajos szennyeződésektől, biztosítja a led optimális élettartamát.
A dizájnt erősítő vagy a konyhai munkálatokat könnyebbé tevő világítás számtalan helyen elhelyezhető. Igény szerint választható szekrénybelső világítás, mely nyitásérzékelővel összekötve a nyitás pillanatától kezdve megvilágítja a szekrény tartamát.
A konyhabútor hangulatát fokozhatja a párkányvilágítás és az élvilágítás is. A párkányvilágítás a konyhaszekrény koronarészébe elhelyezett világítás, míg az élvilágítást a szekrények belsejében lévő üvegpolcok megvilágítására, kiemelésére javasoljuk. Helyezhető világítás a munkalapba és a lábazathoz is. Lefelé világítanak és elsősorban diszvilágításként funkcionálnak.
A modern konyhák szinte elképzelhetetlenek a lábazatba szerelhető ledvilágítás nélkül, mely azon kívül, hogy fiatalos, modern megjelenést ad a konyhabútornak, kiemeli a szép burkolatot is.
A választott ledvilágítás lehet hideg, természetes fehér vagy meleg fényű is, de a dizájnnak megfelelően színes vagy akár színváltós. A lábazatba szerelhető ledvilágítások mozgásérzékelővel is kiegészíthetők.
A jól megválasztott fényforrás nem csak a konyhai munkálatokat segíti, fontos dizájnelem is egyben.


További saját munkáink ITT.

KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ