06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Modern konyhabútor

A modern konyhabútor nem egyenlő az egyszerű, szögletes formákkal vagy a merészen extravagáns, mindent praktikumot nélkülöző konyhával. A jól megtervezett, profi módon kivitelezett modern konyhabútor a lakás éke lehet fiatalos, lendületes dizájnjának, egyszerű, letisztult formavezetésének és a tökéletesen megválasztott anyagoknak, kiegészítőknek köszönhetően.
A modern konyhabútorokra jellemző a harmonikus szín és anyagkombináció, a fényes vagy maximálisan lemattított felületek játéka és mindezek mellett nagy hangsúly helyeződik a funkcióra is.

Az ajtófrontok a legtöbb esetben teljesen sima felületűek. A fényes ajtófronthoz tökéletes választás az extramagasfényű akril ajtófront, mely gyönyörű színeivel és szinte tükörszerű felületével izgalmas, fiatalos megjelenést kölcsönöz a konyhabútornak. A matt ajtófronthoz a különböző megjelenésű üvegbetétes, alukeretes ajtók ajánlottak. A minden igényt kielégítő, magas minőségű vasalatok segítik a maximális helykihasználást, lehetővé teszik egyedi, vagány konyhabútorok tervezését is.

A mechanikus nyitássegítő TIP-ON technológia és a SERVO-DRIVE elektromos nyitássegítő beépítése nélkülözhetővé teszi a fogantyúkat, így az egyszerű, egy mozdulattal történő nyitás mellett a konyhafront egységes, a tökéletes összhangot a fogantyúk nem törik meg.
A modern konyhabútor szépségét kiemelheti a lábazatba vagy a pult alatti részre rejtett világítás. A modern, beépíthető konyhai gépek ajtó mögé rejtve vagy a konyhabútor vonalába tervezve nem törik meg az egységet, szépen harmonikusan belesimulnak a dizájnba.

További saját munkáink ITT.


KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ