06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Tároló rendszerek

A konyhai rácsok, vasalatok rendkívül praktikusak, helytakarékosak. Alkalmazásukkal maximálisan kihasználható minden rendelkezésre álló tárolóhely. A konyhai rácsok és vasalatok számtalan variációban segítenek, hogy a szekrény legnehezebben hozzáférhető részei is könnyedén elérhetők legyenek. A tárolt konyhai eszközök, fűszerek, kiegészítők a jól megválasztott vasalatnak köszönhetően mindig átláthatók és könnyen hozzáférhetők.
Természetesen az itt bemutatott rácsok, vasalatok csak egy szűk részét képezik kínálatunknak.

Palacktartó (fékezett)

A kihúzható palacktartó rendkívül praktikus megoldás a keskeny tárolóhelyek maximális kihasználására. Kialakításának köszönhetően egy mozdulattal elérhetők az olajok, ecetek, üdítős- vagy boros üvegek. A kihúzható palacktartó a korpuszbelső jobb vagy bal oldalára rögzíthető. A palacktartó stabilitását, könnyed nyitását és csendes záródását speciális rejtett görgős csúszó-mechanika és fékezőrendszer segíti. Ezeknek köszönhetően még nagy terhelés esetén is légiesen nyílik és záródik a fiók.


Háromnegyed kosár L alakú szekrénybe

A háromnegyed kosár kifejezetten praktikus középen felnyíló, osztott sarokajtókhoz L alakú szekrénybe vagy sarokszekrénybe. A háromnegyed köríves forgókosár könnyű hozzáférést biztosít a legrejtettebb sarkokhoz is, így maximalizálja a rendelkezésre álló belső tér teljes kihasználását. Nagyobb terhelésnél is százszázalékos a kosárrész stabilitása a középen elhelyezett függőleges tartótengelynek köszönhetően.


Félkörkosár egyenes sarokszekrénybe

A félkörkosár segítségével az egyenes sarokszekrény teljes tartalma egy mozdulattal könnyen és teljesen elérhetővé válik. A stabil tartótengelyen elfordítva a kosár tartalma egy mozdulattal elérhető és jól áttekinthetővé válik.


Kiforduló vasalat egyenes sarokszekrénybe

A kiforduló vasalat segítségével lehetővé válik az egyenes sarokszekrények maximális helykihasználása. A nagy teherbírású, különböző magasságban elhelyezhető polcok a korpusz elé nyithatók, így tartalmuk teljesen hozzáférhető. Ajtónyitást követően a tálcák külön – külön nyithatók. A kiforduló vasalat fékezett változatban is elérhető.


Kiforduló vasalat egyenes sarokszekrénybe (fékezett)

A kiforduló vasalat maximális helykihasználást és optimális hozzáférést tesz lehetővé az egyenes sarokszekrényekben. A polcok az ajtó nyitásával automatikusan kifordulnak. Az ajtó, és vele együtt a polc csendes, zökkenőmentes és halk záródásáról beépített fékezőmechanizmus gondoskodik. A polcok egymástól különböző távolságra szerelhetők, így akár a nagyobb edények és a ritkán használt háztartási eszközök is könnyen hozzáférhetővé válnak.


Kamravasalat állószekrénybe

Nagy állószekrényekbe rendkívül helytakarékos megoldás kamravasalat beépítése. A kamravasalatok lehetővé teszik az optimális helykihasználást és praktikus hozzáférést biztosítanak a szekrény teljes tartalmához. A magas állószekrényekbe - az egyéni igényeknek megfelelően - számtalan elrendezésben elhelyezhetők kamravasalatok.
Széles, magas kamraszekrényeknél lehetőség van ún. kétsoros vasalat beépítésére. Ennél a vasalat megoldásnál a szekrény nyitásakor az ajtóval együtt kifordul az ajtóra rögzített kosársor, míg a hátsó, szekrénykosarak az intelligens kihúzási technológiának köszönhetőn előre gördülnek. A két polcrendszer optimálisan kiegészíti egymást. A megfelelő stabilitásról profi görgőszerkezet és sínrendszer gondoskodik.
Közepesen széles szekrényeknél praktikus az oldallapra szerelhető, kihúzható görgős sínnel felszerelt polcrendszer, mely nagy mértékben megkönnyíti a hozzáférést a hátul tárolt dolgokhoz.
Keskeny állószekrényeknél választható a nagy teherbírású görgőkkel szerelt és fékezőmechanikával kiegészített kihúzható megoldás. Ebben az esetben az ajtó kihúzásával érhetők el az előlapra rögzített, különböző magasságban elhelyezhető polcok, kosarak.

További saját munkáink ITT.


KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ