06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Konyhabútor készítés 

Az általunk készített konyhabútorok mindig az egyedi igényeknek megfelelően készülnek. Emiatt konyhabútor készítés egyeztetése céljából ,szükség van személyes találkozásra is. Ahhoz, hogy kizárólag önnel tudjunk foglalkozni, telefonon időpontot egyeztetni szükséges. A megbeszélt időpontban egy felkészült kollégánk várja önt bemutatótermünkben. Az első találkozásra hozza magával a konyha alaprajzát, méreteit
Átbeszéljük, hogy milyen stílusú, kialakítású konyhabútort szeretne, azt milyen anyagokból, milyen vasalatokkal, milyen kiegészítőkkel képzelte el (pl. világítás).
A személyes egyeztetés után 2-3 nappal elküldjük önnek a leendő konyhabútor látványtervét és a választott anyagok, vasalatok ismeretében egy előzetes árajánlatot küldünk önnek e-mailben.
Amennyiben ön elfogadja az előzetes árkalkulációt, kollégánk egy helyszíni felmérés és személyes konzultáció során pontosítja a készítendő konyhabútor méreteit és elkészíti a méretpontos tervrajzot. A helyszíni felmérés után a teljes pontos elképzelések és tervrajz birtokában konkretizáljuk az árat is. Az előzetes árkalkulációhoz képest csak akkor változhat jelentősen az ár, ha nagyobb változtatást kér (pl. egyszerűbb ajtófront lecserélése drágább ajtófrontra, plusz szekrények, vasalatok kérése). A végleges árajánlat elkészítése után - amennyiben ön elfogadja - szerződést kötünk. Szerződés tartalmaz minden lényegi információt a konyhabútor készítésről, kiszállítás és beszerelés határidejéről, garanciális feltételekről.

További saját munkáink ITT.KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ