06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Konyhabútor ajtók

Vákumfóliázott ajtófrontok

Vákumfóliázott ajtóink alapanyaga a natúr MDF lap, mely homogenitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy felületébe különböző mintákat marjunk. Így a vákumfóliás front felülete változatosabb, formagazdagabb, mint egy sima laminált ajtóé.
A vákumfólia gyakorlatilag egy olyan vékony műanyag réteg, melyet hő- és vákumtechnológiás eljárással ragasztunk a felületre. A fólia rugalmasságának köszönhetően precízen követi az ajtófrontba mart mintákat. Több mint 200 különböző árnyalatú és mintája vákumfólia közül választhat, így lesz konyhabútora egyedi és látványos.

Festett ajtófrontok

Festett ajtóinkhoz szintén natúr MDF lapot használunk, mely az ön választása szerint lehet teljesen sima lap, vagy csak a szélein, sarkán pár milliméteres rádiusszal mart ajtó. Természetesen lehetőség van a teljes ajtófrontot érintő minta marására is.
Festett ajtófrontjainkhoz a rendkívül jó minőségű, olasz Milesi festéket használjuk, mely rengeteg színben elérhető. A ral és NCS színskála alapján több mint 2100 különböző színből és árnyalatból választhat.
A festés során a nyers MDF lapot először alaposan lecsiszoljuk, majd egy alapozó réteggel a farostokat lezárjuk és visszacsiszoljuk. Az alapozó rétegre egy köztes fehér színű festékréteg kerül, melyet száradás után - a tökéletes felület eléréséhez - ismét finoman megcsiszolunk. Az így előkészített alapra kerül rá a választott színes vagy fehér fedőfesték. Száradás után lakkréteg kerül a fedőfestékre. A festett ajtófrontok lehet magas- vagy selyemfényű, de választható matt kivitel is.

Festett, antikolt ajtófrontok

Az antikolt bútorajtók rendkívül kedveltek, hiszen jól mutatnak a legtöbb stílusú konyhában. Festett ajtófrontjainkat választhatja antikolt kivitelben is. Antikolás során az előkészítés és a választott szín felhordása ugyanazzal a precizitással történik, mint a festett ajtóknál, csak még egy plusz antikréteg kerül az ajtókra. Ezt a antikréteget visszatöröljük, így érjük el a kívánt hatást.

Fa ajtófrontok

A valódi fából készült konyhabútor ajtók rendkívül népszerűek, hiszen egy jól megválasztott fa ajtó a maga elegáns és természetes megjelenésével rendkívül jól illik szinte minden otthonhoz. A fa bútor nem csak környezetbarát, de időtálló is. Sokféle fából készíthető ajtófront. Legkedveltebb a kőrisfa, mely egyedi erezetének köszönhetően kellemes, esztétikus látványt nyújt. Ajtófrontjainkat a legjobb minőségű csomómentes fűrész áruból készítjük. Természetesen választhat más fából készült ajtófrontot is. Kínálatunk megtalálható a bükk, a tölgy, a cseresznye, éger, a fenyő, a juhar és a tölgy is.
A fa ajtófrontokat lehet kérni natúrban, de lakkozva, pácolva-lakkozva, pácolva-lakkozva-antikolva is.

Extramagas fényű akril ajtófrontok

Az extramagas fényű akril konyhabútor ajtófrontok az ultramodern, minimalista stílusú konyhában mutatnak remekül. Az akril ajtófrontokat rendkívül korszerű eljárással és nagyfokú precizitással készítjük. Minden akril ajtófront alapja egy MDF bútorlap. A bútorlap alapozása és festése után egy 2 mm-es akril fedőréteg kerül ragasztással a frontra. Az így felragasztott akrillap egy gyönyörű, tükörfényes bevonatot ad az ajtónak. A bútorlapra ragasztott vékony akrillap szélét kb. 2 mm-es nagyságban 45o-os szögben visszamarjuk, így lesz az akril ajtófront rendkívül izgalmas és egyben különleges megjelenésű. A ral színskálának megfelelően az extramagas fényű akril ajtófrontok is több mint 180 féle színben választhatók.


Vákuumfóliás ajtófrontok


Festett konyhabútor ajtófrontok


Festett antikolt konyhabútor ajtók


Fa konyhabútor ajtófrontok


Extra magas fényű akril konyhabútor ajtófrontok

 

KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ