06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Fiókrendszerek

Kizárólag minőségi Blum fiókrendszerekkel készítjük konyhabútorainkat.

A Blum METABOX fiókrendszer

A METABOX termékcsalád megfizethető árának, nagyfokú funkcionalitásának és kiemelkedő minőségének köszönhetően az egyik legkedveltebb fiókrendszer. Gyors, könnyű szerelhetőség, számtalan variációs lehetőség, hosszú élettartam és megbízható működés jellemzi a fém oldalfalú METABOX fiókokat és kihúzókat.
A METABOX fiókrendszer variabilitásának köszönhetően különböző szekrényszélességekben, fiókoldali magasságokban és hosszúságokban alkalmazható, így minden egyedi konyhabútorba beszerelhető.

Részleges és teljes kihúzás
A METABOX fiók oldalai bordákkal rendelkeznek, amelyek nagyobb szilárdságot és stabilitást biztosítanak. Amellett, hogy vonzó design elemek, ezek a bordák biztosítják a sima, csendes futást. Választható részleges és teljes kihúzású fiók is. A teljes kihúzású fiók a fiók tartalmára tökéletes rálátást biztosít, míg a részleges kihúzású fiók hátsó részét - a fiók hosszától függően - a korpusz egy
kissé takarja. A részleges kihúzású fiókokra felszerelhető a METABOX BLUMOTION fiókfékező rendszer, melynek köszönhetően a fiók lágyan és halkan csukódik, függetlenül a zárási lendülettől és a fiókban tárolt dolgok súlyától.

BLUMOTION fiókfékező rendszer

A BLUMOTION fiókfékező rendszer csak egy a számtalan lehetőség és funkció közül, amely a METABOX fiókrendszert praktikussá és kedveltté teszi. Függetlenül a fiókban tárolt dolgok súlyától és a zárási lendülettől a BLUMOTION fiókfékező rendszer a gondos tervezésnek köszönhetően rendkívül halk és finom záródást tesz lehetővé. Praktikus és gazdaságos, hiszen 900 mm korpusz szélességig elég egy BLUMOTION kiegészítő.

4 féle kávamagassság
A különböző beépítési helyektől függően a METABOX fiókok 4 féle kávamagasággal szerelhetők. Ezt a kávamagasságot igény szerint tovább lehet emelni BOXSIDE oldalelemmel vagy magasító korláttal.

Magasító korlát
A tetszőleges magasságban elhelyezhető METABOX magasító korláttal a fiókok káváját lehet kiegészíteni. A magasító korlát akkor ajánlott, ha az előlap magassága jelentősen meghaladja a káva magasságát. A magasító korlát megakadályozza a fiókban tárolt nagyobb dolgok (pl. üvegek) oldalirányú kiesését. A METABOX fiókokban akár két magasító korlát is használható egymás felett. A magasító korlátra akár egy kézmozdulattal felszerelhető a BOXSIDE oldalelem is.

BOXSIDE oldalelem

A BOXSIDE oldalelem műanyag felületbevonatú, perforált szimpla falú fémlemez, amely az oldalmagasító korlátra pattintható. A BOXSIDE oldalelem rendkívül könnyen tisztítható, megakadályozza az apróbb tárgyak kiesését a fiókból. Többféle fiókhosszhoz kapható.A Blum TANDEMBOX Antaro fiókrendszer

A kiváló ár-érték arányú, rendkívül sokoldalú és gazdaságos TANDEMBOX Antaro rendszer szinte minden elképzelhető igényt kielégít. Egyszerű, letisztult megjelenés, szögletes formák, színben harmonikusan illeszkedő elemek jellemzik.
A TANDEMBOX Antaro fiókok minden megálmodott funkcióhoz és speciális megoldáshoz jól alkalmazhatók, legyen szó kamraszekrényről, mosogató alatti fiókról vagy tört frontú sarokszekrényről.
A TANDEMBOX rendszer lelke a fiókoldalba rejtett görgős csúszó-mechanizmus, amely leheletkönnyű nyitást és záródást tesz lehetővé.
A TANDEMBOX fiókrendszer szerelhető korláttal vagy zárt magasítóelemmel, mely készülhet átlátszó vagy homokfúvott üvegből, fémből, fából, de egyéb anyagokból is. A fiókok áttekinthetőségét és a rendszerezett tárolást az ORGA-LINE belső osztórendszer segíti. A
TANDEMBOX Antaro négy különböző színben (selyemfehér, alufehér, terrafekete és inox nemesacél) kapható.

Praktikus szekrénymegoldások

Keskeny szekrény
A legkisebb tárolóterek is ideálisan kihasználhatók. A keskeny szekrényekhez fejlesztett, átlósan eltolt vezetősín - a Blum plusz - tárolóhelyet teremt anélkül, hogy a stabilitásról, a terhelhetőségről és a magas minőségről le kellene mondanunk. A keskeny szekrény ideális helye lehet az apróbb konyhai eszközöknek, a vágódeszkáknak és a sütőlemezeknek.

Mosogatószekrény
A mosogató alatti terület sok esetben kihasználatlan, így értékes tárolóhely vész el. A TANDEMBOX speciális U-formájú kivágott fiókja erre is megoldást kínál. A teljes kihúzású fiók optimálisan használja ki a mosogató alatti területet. Az ORGA-LINE osztórendszer pedig megkönnyíti a szivacsok, mosogatószerek, mosogató tabletták tárolását.

SPACE TOWER
A SPACE TOWER egy rendkívül tágas és praktikus tárolóhelyet kínáló kamraszekrény, melynek belső elrendezése rugalmasan alakítható. A SPACE TOWER szekrénynél a teljes kihúzású TANDEMBOX fiókoknak köszönhetően még a leghátsó sarokban tárolt élelmiszerek is könnyen elérhetők. A fiókok kávamagassága oldalmagasító használatával növelhető. A fiókok rendszerezettségét segíti az ORGA-
LINE osztórendszer. Ez az okos szekrénymegoldás a lehető legjobban használja ki a rendelkezésre álló helyet.

SPACE CORNER
A SPACE CORNER a TANDEMBOX innovatív megoldása sarokszekrényekhez. A SPACE CORNER sarokmegoldással a legkisebb sarok is optimálisan kihasználható, a teljes kihúzásnak köszönhetően pedig a tárolt dolgok egy mozdulattal elérhetők. Az ORGA-LINE belső felosztó rendszerrel a szekrénybelső még jobban áttekinthető és rendszerezhető. A SPACE CORNER fiókjai még nagy terhelés esetén is játszi könnyedséggel nyílnak és halkan záródnak a BLUMOTION-nak köszönhetően. A SPACE CORNER kombinálható SERVO-DRIVE nyitásrásegítővel is.

Rendszerezés

ORGA-LINE belső osztórendszer
Az ORGA-LINE belső osztórendszer minden TANDEMBOX fiókban alkalmazható. Az ORGA-LINE tálcákkal, valamint a kereszt- és hosszanti osztók segítségével a tárolandó dolgok biztonságosan és kényelmesen elhelyezhetők, így egy pillanat alatt rendszerezetté és áttekinthető válik minden fiók. A nemesacél tálcák mosogatógépben könnyen tisztíthatók.

TANDEMBOX belső fiókok
TANDEMBOX belső fiókokat olyan helyre érdemes tervezni, ahol az egységes megjelenés miatt nagyméretű fiók beszerelése szükséges, de az adott helyet több kisebb fiókkal szeretnénk használni. Belső fiók esetében az alsó fiók frontkihúzású, míg a belső fiók az előlap mögött érhető el. A TANDEMBOX belső fiók jól használható éles konyhai eszközök, kések rejtett tárolására.

Mozgástechnológia

Profi TANDEMBOX sínrendszer
A TANDEMBOX sínrendszerek a profi mérnöki tervezésnek és a precízen megmunkált felületeknek köszönhetően könnyű gördülést és komfortos nyitást eredményeznek. A TANDEM-korpuszsín kuplung és rápattintó technikával is szerelhető. TANDEM kuplunggal a fiók be- és kiakasztása egy kézmozdulattal végezhető. A kuplung kiemelés elleni biztosítékként szolgál. Rápattintó technikával a szerelés gyors és egyszerű. A fiók egyszerűen bekattan a rögzítő lyukakba, és ezáltal biztonságosan kapcsolódik a vezetősínnel.

BLUMOTION fiókfékező rendszer
A TANDEMBOX fiókok lágy és csendes záródását a jól ismert BLUMOTION fiókfékező rendszer segíti. A BLUMOTION fékező rendszernek köszönhetően a fiókok a zárási lendülettől és a fiókban lévő súlytól függetlenül is halkan, finoman záródnak. Ez a nagy lendülettel finom záródást biztosító Blumotion záráscsillapítóval

TIP-ON BLUMOTION
A TIP-ON BLUMOTION a már bevált BLUMOTION fiókfékező rendszert egyesíti a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítés előnyeivel. A fiókok nyitása érintéssel történik, a halk és finom záródásról a BLUMOTION gondoskodik. A mechanikus nyitásrásegítés alapja a speciálisan ehhez fejlesztett TANDEMBOX-korpuszsín. A változatos TIP-ON BLUMOTION-egységekkel különböző belső hosszúságok és súlytartományok valósíthatók meg. Minden további elem univerzálisan alkalmazható.

SERVO-DRIVE
A SERVO-DRIVE elektronikus nyitásrásegítő a fiókok nyitását elbűvölően egyszerűvé teszi. Elegendő az előlap könnyed érintése (kézzel, csípővel vagy térddel) és a SERVO-DRIVE motor segítségével a fiókok szinte maguktól kinyílnak. A finom és halk záródásról a BLUMOTION gondoskodik. Ez a technológia rendkívül praktikus amikor „nincs szabad kezünk” vagy vizes, piszkos kézzel kellene kinyitnunk a fiókokat.


MOVENTO sínrendszer

A MOVENTO sínrendszer a Blum mérnökei által továbbfejlesztett, számos kreatív megoldást tartalmazó rejtett sínrendszer, mely elsősorban fa fiókokhoz és kihúzókhoz alkalmazható. A MOVENTO sínrendszer 4 dimenziós elülső beállítással, nagy stabilitással, 40-60 kg-os dinamikus tartókapacitással és pihekönnyű futással rendelkezik.

Továbbfejlesztett, rejtett sínrendszer
A Blum tervező csapatának és mérnökeinek köszönhetően a MOVENTO sínrendszer számos extrával rendelkezik. A kuplungtechnikás rögzítésnek köszönhetően a fiók be- és kiakasztása egy mozdulattal megoldható, így rendkívül gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé.

Szinkronizált pihekönnyű futás
A MOVENTO sínrendszer kopásálló műanyag görgői, valamint a vezetősínek és futóművek tökéletes szinkronizálása gondoskodik a csendes, harmonikus nyitásról és a pihekönnyű futásról.

4 dimenziós elülső beállítás
A konyhabútorok, fiókrendszerek tökéletes, egységes megjelenésért a tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak a MOVENTO sínrendszer beállíthatóságára. Ennek eredményeképpen a fiók előlapot a magasság és dőlés mellett oldalirányban és mélységben is lehet állítani. Ezáltan gyorsan, egyszerűen és szerszám nélkül lehet pontos beállítást elérni.

Dinamikus teherbírás, nagyfokú stabilitás
A MOVENTO fióksínek a teljes kihúzásnak köszönhetően 100 százalékos rálátást biztosítanak a fiók tartalmára, így az egészen hátul tárolt dolgok is könnyen elérhetők. A sínrendszernek köszönhetően még a teljesen kihúzott és súlyosan megrakott fiókok is pehelykönnyen futnak megőrizve nagyfokú stabilitásukat. A MOVENTO sínrendszer 40-től 60 kg-ig terjedő dinamikus terhelhetőséget kínál lehetővé téve konyhai gépek, nehezebb tárgyak tárolását is.

Mozgástechnológia

BLUMOTION fiókfékező rendszer
A BLUMOTION fékező rendszer jól kombinálható a MOVENTO fióksínekkel. A BLUMOTION fékező rendszernek köszönhetően a fiókok függetlenül a zárási lendülettől és a fiókban lévő tárgyak súlyától halkan, finoman záródnak.

TIP-ON mechanikus nyitásrásegítő rendszer
A TIP-ON mechanikus nyitásrásegítő fogantyú nélküli előlap kialakítását teszi lehetővé. A mechanikus nyitásrásegítés alapja a speciálisan fejlesztett TANDEMBOX-korpuszsín. A TIP-ON rendszernek és a TANDEMBOX korpuszsínnek köszönhetően a fiók nyitásához elegendő az előlapot egy kissé megnyomni és a fiók kinyílik. A fiók zárásához is csak egy könnyed nyomás szükséges.

TIP-ON BLUMOTION
Ez a megoldás a már jól bevált BLUMOTION fiókfékező rendszert egyesíti a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítés előnyeivel. A fiókok nyitása érintéssel történik, míg a halk és finom záródásról a BLUMOTION gondoskodik.

SERVO-DRIVE
A fogantyú nélküli előlapokhoz a MOVENTO sínrendszer jól kombinálható a SERVO-DRIVE elektromos nyitásrásegítővel. A SERVO-DRIVE elektronikus nyitásrásegítőnek köszönhetően elegendő az előlap könnyed érintése (tenyérrel, csípővel, combbal vagy térddel) és a fiókok lágyan kinyílnak. A fiókok csendes záródásáról a BLUMOTION gondoskodik.Blum LEGRABOX fiókrendszer

Egyenes vonalak, letisztult dizájn - ez a Blum új, prémium kategóriás LEGRABOX fiókrendszere. Az elegáns LEGRABOX fiókokat és kihúzókat finom, lineáris kialakítás jellemzi, melyhez a tovább fejlesztett sínrendszernek és az új típusú rögzítőknek köszönhetően kényelmes mozgás és jelentős terhelhetőség párosul.
A LEGRABOX fiókrendszert az egymáshoz illő különféle színek és anyagok izgalmas kombinációja teszi különlegessé. A fiókok tökéletes összhangjáról és a szép fugaképről a 3-dimenziós állítási lehetőség gondoskodik, mely precíz magasság, oldal és hajlás beállítást tesz lehetővé.

Keskeny fiókoldal
A lenyűgözően vékony, egyenes vonalvezetésű, 12,8 mm-es oldalfalak maximalizálják a fiók hasznosítható belső terét és harmonikusan illeszthetők bármilyen bútorba. A tökéletes összképért a fióksín is a fenéklap szintjében, süllyesztve került kialakításra, így a fiók külső-belső megjelenése is szép egységes képet mutat.

Designvariációk

LEGRABOX pure
A LEGRABOX pure fiókok matt, metál felülete visszafogott, elegáns megjelenésének köszönhetően univerzálisan illeszkedik szinte minden stílushoz.

LEGRABOX free
A LEGRABOX free a letisztult dizájn kedvelőinek kínál számtalan variációt. Segítségével C (177 mm) magasságú, egyedibb frontkihúzású fiókok alakíthatók ki. Az oldalmagasítók számtalan anyagvariációban elérhetők (üveg, bőr, fém) így adnak elegáns megjelenést és nagy hangsúlyt a fiókoknak. Az üveg oldalfalaknak köszönhetően a magasabban elhelyezett fiókok oldalról is jól áttekinthetők.

Továbbfejlesztett LEGRABOX sínrendszer
A LEGRABOX új, továbbfejlesztett, innovatív sínrendszere mindenkit lenyűgöz. A fióksínek és a hengersorok tökéletes szinkronizálása, a mozgatáshoz szükséges csekély nyitóerő és a pillekönnyű futás adja a LEGRABOX sínrendszer fő értékét. A sínrendszer teljes kihúzást tesz lehetővé maximális stabilitás és csekély lehajlásérték mellett. A magas dinamikus terhelhetőség miatt (40-től 70 kg-ig terhelhető) még a széles, nehéz is könnyen mozgathatók, hangtalanul futnak. fiókok is könnyedén futnak.

Mozgástechnológia
A LEGRABOX sínrendszerek a profi mérnöki tervezésnek és a precízen megmunkált felületeknek köszönhetően könnyű gördülést és komfortos nyitást eredményeznek. A LEGRABOX sínrendszer egyszerűen és gyorsan szerelhető a SERVO-DRIVE elektromos nyitássegítővel. A SERVO-DRIVE nyitássegítő lehetővé teszi a konyhai egységek fogantyú nélküli nyitását egy egyszerű érintéssel.

Alternatív megoldásként, ha inkább mechanikus nyílási rendszert szeretne, választhatja a TIP-ON BLUMOTION technológiát, ahol a fogantyú nélküli fiókok, szekrényajtók egy érintéssel kinyithatók és zárhatók.

CLIP top BLUMOTION
A CLIP top BLUMOTION kivetőpántok egyedülálló stabilitás mellett szélesszögű nyitást tesznek lehetővé.
Az innovatív CLIP top BLUMOTION kivetőpánt segítségével akár 155 o -ban kinyitható a szekrényajtó, így a teljes kihúzású fiókok minden oldalról megtekinthetők. A kivetőpántnak köszönhetően a SPACE TOWER kamraszekrények belső fiókokkal is felszerelhetők.

AMBIA- LINE belső osztókeretek
A LEGRABOX fiókokban és kihúzókban rendelkezésre álló terület praktikus kihasználását a tiszta és harmonikus megjelenésű AMBIA-LINE belső osztórendszer segíti. Az AMBIA-LINE belső osztórendszer puha tapintású, zajcsillapító anyaggal bevont betétei az egyéni tárolási igényeknek megfelelően különböző módon kombinálhatók és egyénileg illeszthetők a tárolandó dolgokhoz. A keretek biztonságos tartását mágnesrögzítő vagy csúszásgátló biztosítja.

SPACE TOWER
A LEGRABOX SPACE TOWER a tökéletes kamraszekrény. C magasságú (177 mm magas) fiókjai oldalsó üveglapokkal is szerelhetők, így teszik lehetővé a fiókok teljes áttekinthetőségét.

KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ