06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Felnyíló rendszerek

Kizárólag minőségi Aventos felnyíló rendszerekkel készítjük konyhabútorainkat.

AVENTOS HK-XS kis felnyíló vasalat

Az AVENTOS HK-XS egy igazán kedvező árú, ugyanakkor minden igényt kielégítő vasalat magas- és felsőszekrények kis felnyílóihoz. Keskeny beépítési módjának köszönhetően, az AVENTOS HK-XS maximális kényelmet és tervezési szabadságot biztosít. Az AVENTOS HK-XS használatával nem marad kihasználatlan tárolóhely a konyhában.

Keskeny és széles felnyílókhoz
A sokféle beépítési módnak köszönhetően az AVENTOS HK-XS felnyíló vasalattal kis belső mélységű korpuszok is kialakíthatók. Széles, felnyíló előlapoknál a vasalat mindkét oldalra felszerelhető, így maximális stabilitást biztosít. A csekély beépítési mélységnek köszönhetően, az AVENTOS HK-XS felnyílóval optimálisan kihasználható minden alacsony belső mélységű tér, így például a páraelszívó, a beépített hűtő vagy a mosogató feletti is kialakítható tárolóhely.

Profi mechanika
Az AVENTOS HK-XS kis felnyíló vasalatnál is adott a maximális használati komfort. A BLUMOTION technológiának köszönhető az AVNETOS HK_XS könnyen felnyílik és lágyan, halkan záródik. A fokozatmentes megállítás garantálja, hogy az előlap minden kívánt helyzetben stabilan megálljon. A 86°-os nyitásszöghatároló beszerelésével még tovább csökkenthető az előlap felfelé nyitásához
szükséges hely.

Mozgástechnológiák
AZ AVENTOS HK-XS-sel szerelt felnyílók a fokozatmentes megállításnak köszönhetően, szinte súlytalanul mozgathatók és bármely helyzetben megállíthatók. A masszív rugózattal ellátott erőhordozó a teljes vasalat központi része. Ezzel az AVENTOS HK-XS nagyfokú stabilitást és hosszú élettartamot biztosít. Fogantyú nélküli bútoroknál a könnyed és komfortos nyitásról az AVENTOS HK-XS esetén is a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítő gondoskodik.

Bármilyen ajtófronthoz
AZ AVENTOS HK-XS vasalat tökéletes illeszkedésének köszönhetően rendkívül jól használható fa vagy alukeretes előlapokhoz.

Korpuszméretek
Az AVENTOS HK-XS vasalat 240- 600 mm korpuszmagasságig használható. A javasolt belső korpuszmélység minimum 100 mm.

Szerelés, beállítás
Az AVENTOS HK-XS alkatrészei a CLIP technológiának köszönhetően egyszerűen és szinte szerszám nélkül összeszerelhetők. A vasalat nyitási erőssége a beállítócsavaron egy csavarhúzó segítségével fokozatmentesen állítható. A harmonikus fugakép kialakításáért az előlap 3 dimenzióban állítható.AVENTOS HK-S

AZ AVENTOS HK-S felnyíló vasalatok kis méretük miatt tökéletes megoldást kínálnak a kis szekrényekhez és a keskenyebb felső terekhez. Az AVENTOS HK-S kisméretű vasalatok alkalmazásakor nincs szükség kivetőpántra, az emelőkar közvetlenül az ajtó belső feléhez
kapcsolódik. A kis méretű AVENTOS HK-S vasalatok jól kiegészítik a meglévő AVENTOS emelőrendszereket.

Kisméretű felnyílókra tervezve
Az AVENTOS HK-S felnyíló vasalatok kompakt méretüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kisebb szekrényekhez, felnyílókhoz. Ideálisak a hűtőszekrények és a szagelszívók feletti terek maximális kihasználására.

Profi mechanika
Az AVENTOS HK-S felnyíló vasalat a gondos tervezésnek és a precíz kidolgozásnak köszönhetően stabilan tartja a keskeny, de széles előlapokat is. Az AVENTOS HK-S vasalatokhoz használható 104°-os vagy 83°-os nyitásszöghatároló, mely lecsökkenti az előlap feletti helyszükségletet.

Mozgástechnológiák
Az AVENTOS HK-S felnyíló vasalat központi része a masszív rugózattal ellátott erőhordozó ami nagyfokú stabilitást és hosszú élettartamot biztosít a vasalatnak. A kiegyensúlyozott mozgási komfortot, az alacsony mozgatási erőt, a fokozatmentes megállítást a többszörösen díjnyertes BLUMOTION technológia garantálja. A fogantyú nélküli felnyílókhoz javasolt a mechanikus működésű TIP-ON kiegészítő egység, melynek segítségével az ajtók egy könnyed érintéssel nyithatók.

Bármilyen ajtófronthoz
Az AVENTOS HK-S vasalat a nehéz tömörfa ajtókhoz épp úgy használható, mint a légiesen könnyed széles vagy keskeny profilú alumínium keretekhez.

Korpuszméretek
Az AVENTOS HK-S vasalat 600 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.

Szerelés, beállítás
Az AVENTOS HK-S vasalat rendkívül könnyen összeszerelhető és beépíthető a kisebb felnyílókba. A precíz, fokozatmentes beállítás egy csavarhúzó segítségével könnyen elvégezhető. Az előlap 3 dimenziós állítását az emelőkaron levő beállítócsavar segíti.AVENTOS HK

Az AVENTOS HK felnyíló vasalat az ideális megoldás felső fali szekrényekhez, a konyhabútor felső felnyílóihoz és a hűtőszekrény, szagelszívó fölötti szűkös tárolóhelyekhez. Az AVENTOS HK vasalat használatával az előlap felfelé nyílik, így maximálisan kihasználható minden rendelkezésre álló hely. A rendkívül magas színvonalon gyártott, hosszú élettartamú vasalat értékét növelik a jó minőségű
takarósapkák, melyek még a korpusz belsőnek is modern és harmonikus megjelenést kölcsönöznek.

Egyrészes, nagy előlapokhoz
Az AVENTOS HK vasalat ideális megoldás nyújt a felső szekrények egyrészes, nehéz előlapjaihoz. A nyitás során a vasalat elülső része felemelkedik, teljesen kimozdul a mozgástérből, így az előlap a konyhai munkák során végig nyitva maradhat. Mivel nincsenek kiálló elemek, a vasalat nem lóg be a tárolóhelybe, nem akadályozza a pakolást.

Profi mechanika

Az AVENTOS HK felnyíló vasalatnál alkalmazott Blum technológia még a széles, nehéz előlapok esetében is könnyű nyitást, fokozatmentes megállítást garantál. A kiegészítő, 100°-os vagy 75°-os nyitásszöghatároló beszerelésével pedig tovább csökkenthető az előlap felnyitásához szükséges szabad terület.

Mozgástechnológiák

AVENTOS HK vasalattal a felnyíló ajtók különösebb erőkifejtés nélkül könnyedén nyithatók és zárhatók. A fokozatmentes megállítás gondoskodik arról, hogy még a nagy súlyú és nagy lendülettel mozgó előlapok is lágyan és halkan záródjanak. Az AVENTOS HK felnyíló vaslatba beépített BLUMOTION technológia gondoskodik a magas használati komfortról. Fogantyú nélküli felnyílók esetében az AVENTOS HK vasalat szerelhető TIP ON kilökő egységgel, melynek segítségével az ajtó egy könnyed nyomásra éppen annyira nyílik ki, hogy utána kézzel mozgatható legyen. Fogantyú nélküli előlapoknál az AVENTOS HK vasalat is jól kombinálható a SERVO-DRIVE elektromos nyitássegítővel. A SERVO-DRIVE motoros nyitássegítő alkalmazásával az előlap egy könnyed nyomásra nyílik és a korpuszba süllyesztett gomb megnyomására halkan, fékezve záródik.

Bármilyen ajtófronthoz

Az AVENTOS HK vasalat jól illeszkedik a tömörfából vagy bútorlapból készült előlapokhoz, de alukeretes felnyílókhoz is jól használható. Keskeny típusú alukereteknél speciális előlap rögzítő marása szükséges a profilba, de széles típusú alukereteknél nincs szükség pánthelymarásra - egyszerűen csak fel kell csavarozni az előlap rögzítőt.

Korpuszméretek

Az AVENTOS HK vasalat 205- 600 mm korpuszmagasságig és 1800 mm szélességig használható.

Szerelés, beállítás

Az AVENTOS HK felnyíló vasalat - akár csak a többi kiváló minőségű Blum vasalat - a CLIP technológiának köszönhetően rendkívül egyszerűen és gyorsan szerelhető. A szimmetrikus gyártási mód lehetővé teszi a vasalat beépítését jobb- és baloldalon egyaránt. A nyitó- és záróerő finombeállítása az emelőkaron található skála és beállítócsavar segítségével végezhető.AVENTOS HF

Az AVENTOS HF a nagyméretű, kétrészes előlapok díjnyertes szerelvényrendszere. Az AVETOS HF a magasabban elhelyezkedő, kétrészes előlapokhoz ajánlott harmonikaszerű vasalat. A precíz tervezésnek és a tökéletes kialakításnak köszönhetően az AVENTOS HF vasalattal szerelt ajtó minden kívánt helyzetben megállítható, így biztosítja a szekrény tartalmának közvetlen elérését.

Magas és nagy előlapokhoz
AZ AVENTOS HF felnyíló vasalat a felnyitás során középen harmonikaszerűen hajlik össze, míg az előlap fogantyúja minden helyzetben jól elérhető marad. Ideális vasalat a magasan elhelyezett, kétrészes előlapokhoz. Az AVENTOS HF vasalattal a különböző magasságú előlapok is szerelhetők.

Profi mechanika
Az AVENTOS HF felnyíló vasalattal a széles, nehéz ajtókat is könnyű mozgatni. A speciális belső mechanikának köszönhetően az előlap minden kívánt helyzetben megállítható, egy mozdulattal becsukható. AVENTOS HF esetén az előlap nyitás közben középen harmonikaszerűen hajlik össze. Ideális magasabb felső szekrényekhez, így a fogantyú minden helyzetben jól elérhető marad.

Innovatív technológia
Az AVENTOS HF felnyíló vasalatban egy különleges CLIP top köztes kivetőpánt található, mely megakadályozza, hogy a felnyitás során az ujjak a két előlap közé csípődjenek.

Mozgástechnológiák
Finom és halk záródás? A válasz a BLUMOTION. Az AVENTOS HF felnyíló vasalat az integrált BLUMOTION rendszernek köszönhetően mindig lágyan és halkan záródik, függetlenül az előlap méretétől és súlyától.
Az AVENTOS HF felnyíló vasalat a fogantyú nélküli előlapoknál SERVO-DRIVE elektromos mozgásrásegítéssel is kombinálható, így az ajtók egy könnyed érintésre maguktól nyílnak fel. Az ajtók zárása is rendkívül egyszerű és praktikus a korpusz belső oldalán elhelyezett apró nyomógomb segítségével.

Bármilyen ajtófronthoz
Az AVENTOS HF felnyíló vasalattal nem csak a bútorlapból vagy fából készült konyhaajtók szerelhetők. Az AVENTOS HF vasalat - speciális előlaprögzítővel - még a keskeny alukeretes ajtókhoz is kiválóan alkalmazható.

Korpuszméretek
Az AVENTOS HF vasalat 480-1040 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.

Egyszerű szerelés, beállítás
Az AVENTOS HF vasalat emelési ereje az előlap súlyának megfelelően akár egy csavarhúzó segítségével is fokozatmentesen állítható. A jól beállított vasalat könnyedén nyílik, csukódik és bármely pozícióban megállítható. Az előlap 3 dimenzióban állítható az emelőkaron , illetve a pántok segítségével, így mindig tökéletes fugaképet kapunk.AVENTOS HL

Az AVENTOS HL felnyíló optimális megoldás olyan takaró ajtóval szerelt magas- és felső szekrényekhez, amelyek felett további szekrények helyezkednek el. Az AVENTOS HL liftes felnyíló vasalattal a kis, egyrészes előlapok a bútorlap síkjával párhuzamosan teljesen felnyílnak, így biztosítva hozzáférést a szekrény tartalmához. Az AVENTOS HL vasalattal szerelt előlapok minden nyitási pozícióban megállíthatók.

Magas és felső előlapokhoz
A függőlegesen felnyíló vasalat mozgása során az előlap a korpusz elé kerül, ezért elsősorban olyan magas és felső szekrényekhez javasolt, melyek felett további tárolóhelyek kerültek kialakításra.

Profi mechanika
Az AVENTOS HL liftes felnyíló vasalattal a nehezebb, széles előlapok is könnyedén nyithatók és a speciális belső mechanika segítségével bármely pozícióban megállíthatók. Az egyedi, liftes megoldásnak köszönhetően az AVENTOS HL vasalattal szerelt előlap függőlegesen felfelé mozog, így ideális megoldás olyan magas- vagy felső szekrényhez, amelyek felett még előlap vagy párkányléc is található.

Innovatív technológia
A Blum által tervezett AVENTOS HL emelőrendszer számos tervezői és dizájn díjat nyert rendkívül könnyű kezelhetőségének, innovatív emelőmegoldásának, könnyű szerelhetőségének és hosszú élettartamának köszönhetően.

Mozgástechnológiák
Az AVENTOS HL liftes vasalat, akárcsak a Blum által gyártott többi AVENTOS vasalat a BLUMOTION rendszernek köszönhetően az ajtók rendkívül csendes nyitását és tökéletes, finom záródását teszik lehetővé.
Az AVENTOS HL vasalat fogantyú nélküli előlapoknál kiegészíthető az elektromos SERVO-DRIVE mozgássegítő rendszerrel. SERVO-DRIVE alkalmazása esetén az előlapok egy könnyed érintésre felnyílnak. Az egyszerű záródást a korpuszba rejtett nyomógomb segíti.

Bármilyen ajtófronthoz
Az AVENTOS HL liftes vasalat rendkívül jól használható bármilyen ajtófronthoz. Csúcsminőségű mechanikájának köszönhetően a nehéz tömörfa ajtók ugyan olyan finoman nyílnak és záródnak, mint a könnyű aluprofillal szerelt előlapok.

Korpuszméretek
Az AVENTOS HL vasalat 350-580 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.

Egyszerű szerelés, beállítás
Az AVENTOS HL felnyíló vasalat a CLIP technológiának köszönhetően szinte szerszámok nélkül összeszerelhető. Nincsenek kiálló alkatrészek, amelyek akadályoznák a mozgást vagy a tárolóhely teljes elérését. Az emelőrendszer nagyfokú stabilitást biztosít még széles, nehéz előlapok esetén is.
AZ AVNETOS HL emelőerejének finombeállítása egy csavarhúzó segítségével könnyedén megoldható. Az előlap az emelőkaron található 3 csavar segítségével 3 dimenzióban állítható. A tökéletes összhangról az AVENTOS HL műanyag takarósapkák gondoskodnak.AVENTOS HS

Az AVENTOS HS elsősorban a nagy felületű, nehéz előlapokhoz tervezett vasalat, mely könnyeddé teszi a tömör, masszív frontok mozgatását is. Az AVENTOS HS felnyíló vasalattal az előlap a korpusz fölé billen. Szinkronizált kialakításának köszönhetőn nyitáskor a nagy felületű front is mindig stabilan, egyenletesen mozog. Minden kívánt helyzetben fokozatmentesen megállítható, így biztosít komfortos hozzáférést a szekrény teljes tartalmához. Használatával dizájn elemek - díszlécek, párkányok - is megvalósíthatók.

Nagyfelületű egyrészes előlapokhoz
Az AVENTOS HS felnyíló vasalat kifejezetten a nagy felületű, nehéz, egyrészes előlapokhoz javasolt. Mozgás során felfelé billen, így tökéletes rálátást és jó hozzáférést biztosít a szekrény teljes tartalmához.

Profi mechanika
A Blum AVENTOS HS vasalatok számtalan tervezési lehetőséget kínálnak. A profi belső mechanikának köszönhetően még a nehéz, nagy felületű előlapok is könnyedén, fokozatmentesen mozgathatók, megállíthatók. Az AVENTOS vasalatok szigorú ellenőrzéseken és precíziós teszteken mennek keresztül, így garantálva a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot.

Mozgástechnológiák
Függetlenül a lendülettől az AVENTOS HS vasalattal szerelt előlapok mindig csendesen és könnyedén záródnak a BLUMOTION technológiának köszönhetően. Ez az adaptív technológia tökéletesen igazodik az előlap súlyához és a zárási lendülethez.
Az AVENTOS vasalatok SERVO-DRIVE elektromos mozgásrásegítéssel is kombinálhatók - akár az egész konyhában, vagy csak egyedi megoldásként az AVENTOS HS felnyílóknál. A SERVO-DRIVE elektromos mozgássegítő rendszer beépítésével az előlapok egy könnyed érintésre pehelykönnyen felnyílnak és egy gombnyomásra hangtalanul záródnak. A SERVO-DRIVE nyitássegítő rendszer zárógombja nem zavarja meg a konyhabútor összeképének harmóniáját, hiszen a korpusz belső oldalába, könnyen hozzáférhető helyre, szinte láthatatlanul kerül elrejtésre.

Bármilyen ajtófronthoz
Az AVENTOS HS felnyíló vasalat a nagy, egyrészes tömörfából készült előlapokhoz éppen olyan jól használható, mint a széles vagy keskeny alukerettel készült felnyílókhoz. Kiegyensúlyozott stabilitásának köszönhetően egyaránt tökéletes megoldás a nehéz és a könnyű előlapokhoz is.

Korpuszméretek
Az AVENTOS HS vasalat 350-800 mm korpuszmagasságig és 1800 mm korpuszszélességig használható.

Egyszerű szerelés, beállítás
A vasalatok és az első rögzítőelemek nagy felületeknél szimmetrikusan alkalmazhatók, így biztosítják a maximális stabilitást. Az AVENTOS HS vasalat elemei a CLIP-technikának köszönhetően könnyen összeszerelhetők, a beállítások egy egyszerű kézmozdulattal elvégezhetők. Egyetlen szerszám - egy csavarhúzó - szükséges az emelési erő és az előlap 3 dimenzióban történő beállításához.KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ