06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

Alumínium keretes ajók

A legmodernebb dizájn és stílus, a kifinomult elegancia és a maximális funkcionalitás jellemzi az alukeretes bútorajtókat, konyhai felnyílókat és fiókfrontokat. Szinte minden belső tér különlegessé és modernné válik az egyedi alukeretes bútorajtók és frontok alkalmazásával.
A különböző alukeret profilok és a hozzájuk választható különféle üveg, tükör, falemez vagy plexi betétek kombinációja szinte végtelen tervezési lehetőséget biztosít.

Alukeret készítés

Az ön által választott alukeretek a legmodernebb eljárással, eloxált alumíniumból készülnek, melyek nem korrodálnak. Az alukeretes bútorajtókat, fiókfrontokat a többszörösen díjnyertes, magas minőségű Blum vasalatokkal szereljük. Természetesen a bútorajtók kérhetők pántok nélkül is, csak pánthelymarással. Egyes keskeny profilokhoz (Z1, Z8) speciális Blum pillangópántot ajánlunk. A hangtalan záródás BLUMOTION fékező rendszer segíti, mely opcionálisan választható.

Betétanyag

Az alukeretes ajtók betétanyagát számtalan lehetőség közül választhatja ki. Legnépszerűbbek a különféle típusú üveggel ellátott alukeretes ajtók. Az üveg lehet víztiszta átlátszó, de mattított, színezett, savmaratott vagy tiffany típusú is. Az üveg betéteken kívül a dizájnnak megfelelően választható tükör vagy perforált lemez, de bármilyen egyedi igényt megvalósítunk. A választott betét vastagsága a tökéletes illeszkedés miatt 4 mm lehet.
Az alukeretes ajtók tetszés szerint rendelhetők betét nélkül is. A betét nélküli alukeretekbe a keretösszefogó csavarok eltávolításával utólag is behelyezhető a választott betét. A betét beillesztése után a keretet ismét össze lehet rakni és a csavarokkal rögzíteni.

Alukeret profil típusok

 

Z1 alukeretes ajtó profil (keskeny profil)

A Z1 aluprofil letisztult, egyszerű, négyszögletes formája miatt különösen kedvelt a minimalista dizájn kedvelői között. Rendkívül keskeny profilja miatt speciális Blum pillangópánttal szerelhető. Utólag is beszerelhető hozzá a BLUMOTION csillapító rendszer, mely a finom záródást segíti.
teljes magasság: 20,6 mm
teljes szélesség: 19 mm a jellemzi.

Z8 alukeretes ajtó profil (keskeny profil)

A Z8 aluprofil egyszerű, filigrán megjelenésű, gömbölyített élű, keskeny típusú profil. Az íves, szép kidolgozású profilforma jól harmonikus megjelenést ad szinte minden típusú konyhabútornak.
A keskeny profil miatt Blum pillangópánttal szerelhető. Opcionálisan kiegészíthető a BLUMOTION fékező rendszerrel.
teljes magasság: 20,5 mm
teljes szélesség: 19 mm
 

Z10 alukeretes ajtó profil (keskeny profil)

Rendkívül keskeny, „lépcsős kialakítású” aluprofil, mely elegáns megjelenést ad a konyhabútoroknak. A beépített betét alatti rész szélesebb, míg a betét feletti rész keskenyebb. Így ideális a betétek kiemeléséhez. A finom, halk záródásért a BLUMOTION adaptív csillapítórendszert javasoljuk, mely akár utólag is beszerelhető.
teljes magasság: 20,6 mm
teljes szélesség: 19 mm
 

Z12 alukeretes ajtó profil (széles profil)

A Z12 aluprofilt egyszerű megjelenés, széles, négyszögletes forma jellemzi. A betét alatt és feletti rész nagysága megegyező. Hagyományos, minőségi Blum vasalatokkal szerelhető. A tökéletesen halk záródásért a BLUMOTION adaptív csillapítórendszert javasoljuk, mely akár utólag is beszerelhető.
teljes magasság: 20,6 mm
teljes szélesség: 45 mm
 

Z13 alukeretes ajtó profil (széles profil)

A Z14-es profilhoz hasonló, széles típusú alumínium profil, melynek szépségét a betét felett körbefutó rendkívül keskeny felső felület adja. A tökéletes összhangért a hagyományos, minőségi Blum vasalatokat ajánljuk hozzá. A rápattintható BLUMOTION fékezőrendszerrel opcionálisan kiegészítő- a beépített fékes változat a széles profil miatt nem fér el, ezért az ennél a profilnál nem alkalmazható.
teljes magasság: 20,6 mm
teljes szélesség: 45 mm
 

Z14 alukeretes ajtó profil (széles profil)

Széles típusú, a nagy üvegfelületekkel ideális összhangot mutató, egyszerű, négyszögletes formájú aluprofil. A hagyományos típusú és nagyságú Blum vasalatokkal szerelhető. A Z13 típushoz hasonlóan ez az alumínium profil is kiegészíthető a rápattintható BLUMOTION fékező rendszerrel.
teljes magasság: 20,6 mm
teljes szélesség: 45 mm

Alukeretes ajtók gyártása

Az ön által választott alukeretes ajtókat, fiókfrontokat a rendeléstől számított 7-14 nap alatt készítik el szakembereink.
Az alukeret profilok készülhetnek színes kivitelben is, ez esetben némi felárral és hosszabb gyártási idővel kell számolni.
Az alukeretes ajtók anyaga minden esetben kiemelkedő minőségű eloxált alumíniumból készülnek, mely a gondos kivitelezésnek köszönhetően nem korrodálódik, ellenáll a nedvességnek, az UV sugárzásnak és a karcolásoknak is.
Az alukeretes ajtókhoz illeszkedő pántok helyét precíz megmunkálással készítjük el, így biztosítva az egységes megjelenést és a tökéletes optikai hatást. Alukeretes ajtóinkhoz a magas minőségű Blum vasalatokat ajánljuk. Természetesen lehetősége van vasalat nélkül kérni az alukereteket, azonban ebben az esetben is javasoljuk a pánthelyek kimarását.
Felnyíló típusú aluajtókhoz a minőségi Blum AVENTOS felnyíló vasalatokat javasoljuk.
Az alukeretekbe a választott üvegbetét köré gumiprofilt teszünk, így biztosítjuk a betétek stabilitását, egyben védjük az üvegbetétet a repedéstől, lepattanástól.


KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ