06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon

3D látványtervezés

A tervezés az igényes konyhák megszületésének első és egyben legfontosabb lépése. Szakszerű és pontos tervezés nélkül nem készülhet igazán jól működő, praktikus, minden igényt kielégítő konyhabútor.
A gondosan kialakított konyhabútor a választott anyagoknak, színeknek és a dizájnnak köszönhetően nem csak használója egyéniségét tükrözi, de esztétikai örömöt is okoz sok-sok éven keresztül.
Hozza el a tervezésre váró helyiség alaprajzát, mondja el elképzeléseit és mi segítünk.
A leendő konyhabútor tervezése során átbeszéljük az elképzeléseit, igényeit. Figyelembe vesszük a már esetlegesen meglévő vagy tervezett gépészeti kialakításokat is, hiszen ezek nagymértékben meghatározzák egyes bútorok elhelyezésének lehetőségeit. Az ön igényeit és az ergonómiai szempontokat is szem előtt tartva, szakértelmünket és 25 éves tapasztalatunkat felhasználva megtervezzük konyhabútorát.
Bemutatótermünkben a konyhabútorokhoz ajánlott anyagok teljes szín- és formaválasztékát megtekintheti. Sokszor még így is nagyon nehéz kiválasztani a számtalan lehetőség közül.
Ehhez nyújtunk segítséget a 3D látványtervezéssel, melynek segítségével pontosan látható az egyes elemek aránya, egymáshoz való elrendezése, a tér kitöltése.
A 3D látványtervezés lehetőséget biztosít egy virtuális sétára leendő konyhájában.
Megnézheti a különböző anyagok, felületek, színek által keltett hangulatot, a bútorok helyét, elrendezését, összhangját. Pillanatok alatt eszközölhető bármilyen változtatás (elrendezés, szín stb.), így tényleg egyénre szabottan készülhet el konyhája.
A 3D látványtervezés után - a hozott méretek és a választott anyagok, kiegészítők ismeretében - egy előzetes árajánlatot adunk. Az előzetes árajánlat után - amennyiben véglegesíti döntését és jóváhagyja a terveket - megtervezzük konyhabútorát. A konyhabútor tervezése során méretpontos falnézeti tervet készítünk, amelyet a végleges árajánlattal együtt e-mailben küldünk el önnek.KapcsolatfelvételMegbeszélés egyeztetéseBemutatótermünk:
Nyitvatartás bejelentkezés alapján
8-4 óráig
bejelentkezés 06205855745
Bemutatóterem: 1044 Budapest, Megyeri út 51.
Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ